هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران

نانسی پلوسی: پروژه استیضاح خواست افکار عمومی است

نانسی پلوسی: پروژه استیضاح خواست افکار عمومی است رئیس مجلس نمایندگان آمریکا کلید زدن طرح استیضاح رئیس جمهوردر کنگره را مطابق با خواست افکار عمومی قلمداد نمود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 29
کد خبر: ۲۳۵۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا که تا چندی پیش در مقابل استیضاح ترامپ مقاومت می‌کرد، گفت که اکنون افکار عمومی این کشور حامی تحقیقات برای استیضاح رئیس جمهوری است.

 

رئیس جمهوری آمریکا در یک مکالمه تلفنی در تاریخ ۲۵ ژوئیه (سوم مرداد) با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین، به دنبال تحت فشار قراردادن رقیب سیاسی خود "جو بایدن" بوده است.

 

پلوسی که تا پیش از این با استیضاح ترامپ به دلیل موافق نبودن افکار عمومی مخالفت می‌کرد، گفت: در میان عموم، موج کلی عوض شده است و می‌تواند باز تغییر کند، اما در حال حاضر پس از دیدن شکایت کارمند افشاگر و گزارش بازپرس کل و رفتار دولت، مردم آمریکا به تصمیم دیگری رسیده‌اند.

 

کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا روز پنجشنبه (۴ مهر) نسخه غیرمحرمانه‌ای از شکایت یک افشاگر را که به جزییات تماس تلفنی ترامپ و زلنسکی پرداخته است، منتشر کرد.

 

این افشاگر که از مقامات سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) است، ترامپ را متهم به تلاش برای اقناع همتای اوکراینی خود برای تحقیق درباره بایدن نامزد انتخابات و معاون رئیس جمهور سابق و پسرش «هانتر» کرده تا به انتخابات دوباره ترامپ در انتخابات سال ۲۰۲۰ کمک کند.

 

با توجه به افشای این موضوع، دموکرات ها تحقیقات استیضاح ترامپ و همچنین تلاش احتمالی دولت وی برای مبهم کردن موضوع تماس تلفنی را آغاز کرده‌اند.

 

پلوسی هفته گذشته پس از انتشار متن مکالمه ترامپ اعلام کرد که دمکرات‌های مجلس نمایندگان تحقیقات برای استیضاح رئیس جمهوری آمریکا را رسما آغاز می‌کنند.

 

ترامپ خواستار استعفای رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان شد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بامداد یکشنبه در پیامی توئیتری از «آدام شیف» رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان این کشور خواست که از عضویت در کنگره استعفا دهد.

 

ترامپ در پیامی توئیتری با اشاره به جنجال مربوط به شکایت یک کارمند افشاگر در ارتباط با مکالمه وی با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین نوشت: شکایت کارمند افشاگر کاملا با مکالمه واقعی من با رئیس جمهوری اوکراین متفاوت است.

 

وی با بیان اینکه این کارمند افشاگر هیچ چیز از بزرگی و اشتباه بودن اتهام‌های وارده به ترامپ در این باره نمی‌دانسته است، افزود: آدام شیف با فریبکاری و به صورت غیرقانونی حرف‌های ساختگی و تحریف‌شده خود را وارد متن مکالمه من کرد.

 

رئیس جمهوری آمریکا در این پیامی توئیتری شیف را متهم کرد که با این کار قصد داشته طوری وانمود کند که ترامپ کار بسیار اشتباهی مرتکب شده است.

 

شیف متنی را در مجلس نمایندگان آمریکا در مقابل اعضای این مجلس قرائت کرد که گفته بود مکالمه ترامپ با زلنسکی است و اکنون ترامپ می‌گوید که «متنی تحریف‌شده» را خوانده تا او را بدنام کند.

 

ترامپ که پیشتر به مناسبت‌های مختلف بارها خواستار استعفای شیف شده، بار دیگر از او خواست که از عضویت در کنگره آمریکا کناره‌گیری کند.

 

رئیس جمهوری آمریکا در یک مکالمه تلفنی در تاریخ ۲۵ ژوئیه (سوم مرداد) با همتای اوکراینی خود، به دنبال تحت فشار قراردادن رقیب سیاسی خود "جو بایدن" بوده است.

 

با توجه به افشای این موضوع، دموکرات ها تحقیقات استیضاح ترامپ و همچنین تلاش احتمالی دولت وی برای مبهم کردن موضوع تماس تلفنی را آغاز کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار